söndag 5 oktober 2014

DeckarakademinEn man ringde mig idag från Svenska deckarakademin. Det låter ju spännande, eller hur? Det är dock endast ett strikt kameralt ärende som har retts ut. Deckarakademin listar allt som getts ut i deckaraktig bokform i Sverige - vilket vill säga inte så lite - och strävar efter att ha sina uppgifter korrekta.

Det gällde min bok GULAG INC. Mannen försökte reda ut spåren av bokens villervalla sedan 2009. Jag drog den korta och sorgliga berättelsen, att jag först gav ut den på Vulkan. Därefter, 2010, kanske 2011, gav jag ut den på Books-On-Demand. Både dessa är så kallade Print On Demand - POD. Därefter, 2012, gavs den ut på Recito Förlag, ett förlag för små, mycket små, upplagor. Även där har den nu tagits bort och går i dagläget inte att köpas över nät eller bokhandel.

Min aktuella bok FRÅN DE DÖDA nämndes knappt, där råder nämligen raka rör. Den gavs ut innan julen 2013 och är fortfarande aktuell ute i handeln. Den kommer dock att förtvina och är borta ur etern senast 1 januari 2015.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar